Ook MediQ worden?

Ben je een geboren zorgverlener en hou je van afwisselende projecten op jouw lijf geschreven? Dan ontvangen wij je bij General MediQs met open armen.

General MediQs matcht namelijk professionele zorg- en verpleegkundigen met zorginstellingen en ondernemingen die op zoek zijn naar een bepaalde specialisatie of die een tijdelijk of structureel tekort willen opvangen. Projectstaffing zowel in dienstverband als op freelancebasis.

Wij garanderen je kwalitatieve opdrachten, een goede ondersteuning en een correcte verloning.

MediQ op projectbasis

Ben je een freelance zorgprofessional en wil je de zorgsector ontzorgen op flexibele basis? Of is een zelfstandig statuut niets voor jou, maar je houdt wel van afwisselende opdrachten en nieuwe uitdagingen in dienstverband?

foto vacature
phone

Ben jij die MediQ die wij zoeken?

Kriebelt het om bij ons te solliciteren, check dan eerst of je onderstaande zaken kan afvinken.

Zo zijn we zeker dat jij matcht met onze visie:


Ik wil MediQ worden!

Bij General MediQs ben je geen nummer. We nemen graag de tijd om jou en jouw talenten te leren kennen. Net daarom start alles met een persoonlijk gesprek.

Op basis van jouw voorkeuren en competenties zoeken wij vervolgens een project dat jou op het lijf is geschreven, waarin je je troeven kan uitspelen en waarbij je een ?chte meerwaarde betekent.


Bij opstart gaan we graag met je mee om je wegwijs te maken en nadien laten wij jou niet los. Als MediQ kom je terecht in een hechte familie. Via opvolggesprekken polsen we geregeld hoe het met je gaat.

Zin om bij ons aan te sluiten? Vul dan zeker onderstaand formulier in. Wij nodigen jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking.

phone